IHU Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

30.03.2022
IHU Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu Başvuruları Başladı
2021 Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu, 5 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bütün dersler IHU Süleymaniye Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

İHÜ Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu 2021 programı

5 Temmuz – 27 Ağustos, IHU Süleymaniye Kampüsü

Başlangıç, Orta ve İleri Seviye dersler

Haftalık 20 saat ve toplamda 140 saatlik eğitim

Alınan dersler kredi transferine açık ve toplamda iki dönemlik ders saatine eş değer bir eğitim

Standart öğrenim ücreti 2000 dolar

Akademik danışmanlarından tavsiye mektubu getiren öğrenciler için ek indirim (250 dolar) fırsatı

Başvurular 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona ermektedir.

Öğrenciler dil seviyelerine göre sınıflara ayrılacaklar. Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu Direktörlüğü, öğrencileri küçük gruplar halinde örgütlemek ve öğretimin en verimli şekilde gerçekleşmesini sağlamak için mümkün olan her şeyi yapacak. Böyle sınıfların açılabilmesi için en az 3 uluslararası öğrencinin katılımı yeterli olacak.

İHÜ Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu 2021 online programı

5 Temmuz – 27 Ağustos, IHU Zoom Platformu

2021 Osmanlı Türkçesi Yaz Okulumuz 5 Temmuz – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bütün dersler “online” olarak verilecek ve uluslararası saat farkları göz önünde bulundurulacak.

Başlangıç, Orta ve İleri Seviye dersler

Haftalık 20 saat ve toplamda 140 saatlik eğitim

Uluslararası saat farklarına uyarlanmış, esnek, ülke odaklı sınıflar

Standart 2000 dolar ücret yerine 1750 dolarlık öğrenim ücreti seçeneği

Başvurular 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona ermektedir.

Esnek ve ülke odaklı bir ders çizelgesi oluşturulacak. Osmanlı Türkçesi Yaz Okulu Direktörlüğü, öğrencileri küçük “ülke grupları” halinde örgütlemek ve öğretimin yerel ölçekte anlamlı saatlerde gerçekleşmesini sağlamak için mümkün olan her şeyi yapacak. Böyle sınıfların açılabilmesi için en az 3 uluslararası öğrencinin katılımı yeterli olacak.

Daha fazla bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Eğer program hakkında sorularınız varsa ottomanturkish@ihu.edu.tr email adresine mail atabilirsiniz.